Сделать стартовой      Мобильная версия сайта
         
       
Главная
» Новости
» Новороссия
» Религия
» Казачество
» Политика
» Экуменизм
» Ювенальная юстиция
» Крестный ход
» Общество
» История
» Сетевая глобализация
» За царя!
» Армия и флот
» НАТО - нет!
» Здоровье
» Выживание
» Книги, фильмы
» Карта сайта
» Полезные сайты
» Юридические документы
Публикации
Публикации
Публикации
Публикации


   



Память народа - крупнейший в мире интернет–портал подлинных документов о Второй мировой войне


Под Державным Покровом Пречистой

Спрут. реж. Галина Царева

Святой батюшка Иона. Фильм 2 - Духовный отец

Святой батюшка Иона. Фильм 1 - Путь к Богу

Времена Донбасса. Сара Реджинелла. HD. РУССКИЙ ПЕРЕВОД

Автокефалия - за и против

Гении и Злодеи уходящей Эпохи

Новый мировой порядок и ювеналка в России

Oткуда идут деньги


материалы для канонизации А.В. Суворова
  Сетевая глобализация : Примерные тексты телеграмм против закона 8507  
 

Примерные тексты телеграмм

 

Блаженнейшему Владимиру

Митрополиту Киевскому и всея Украины

01015 Киев Лаврская 25

 

Мы чада Церкви просим защитить перед властью наши права и права наших детей на паспорта и другие внутренние документы действующего образца без чипов с антихристовой символикой.

или так:

         Просим Ваших молитв и обращения к Президенту о возможности нам и нашим детям жить без номеров и с действующими внутренними докуменами без чипов.

 

или так:

         Просим Вашего обращения к Президенту о вето на нормы закона 8507 которые принуждают верующих и их детей получать паспортные карточки и другие внутренние документы с чипами.

_______________________________

 

Президенту Украины В.Ф. Януковичу

01220  Киев Банковая 11

 

Просим наложить вето на нормы закона 8507 которые принуждают верующих и их детей получать паспортные карточки и другие внутренние документы с чипами.

 

или так:

 

         Просим дать возможность верующим жить без номеров и с действующими внутренними докуменами без чипов.

_____________________________

        

         Уполномоченному Верховной Рады Украины по правам человека

         Н. И. Карпачевой  

01008 Киев Институтская, 21/8

 

Мы православные граждане просим Вас защитить наши права и права наших детей на паспорта и другие внутренние документы действующего образца без чипов.

 

или так:

 

         Просим защитить права верующих жить без номеров и с действующими внутренними докуменами без чипов.

_____________________________________________________

 

Можно позвонить или отослать эл. почтой свои пожелания народным депутатам, которые проголосовали за законопроект 8507, например: «как Вы могли проголосовать за нормы закона 8507, загоняющие всю страну в электронный концлагерь, отнимающий у граждан Украины право выбора, право на религиозные убеждения, право на жизнь без номеров и без чипов с антихристовой символикой? Голосованием за этот законопроект Вы подписываете смертный приговор сотням тысяч верующих людей»... и т.п.

 

Верховная Рада Украины

Народному депутату _____________

01008 Киев Грушевского 5

 

Самойлик Екатерина Семеновна (КП)

255-31-72; факс: (044) 255-24-55; [email protected];

Колесниченко Вадим Васильевич (ПР) (044) 255-35-31; [email protected];

Царев Олег Анатольевич  (ПР) (044) 255-27-16; [email protected];

Болдырев Юрий Александрович , член Постоянной делегации в Межпарламентской ассамблеи Православия:  (044) 255-46-05; [email protected];

Кивалов Сергей Васильевич  (ПР) (044) 255-20-97 (приемная); факс: (044) 255-21-05; [email protected];

Клюев Сергей Петрович  (ПР) (044) 255-35-91; [email protected];

Голуб Александр Владимирович  (КП) 286-87-29; [email protected];

Найденов Андрей Михайлович (КП) (044) 255-37-59; [email protected];

Царьков Евгений Игоревич  (КП) (044) 255-43-72; [email protected];

Симоненко Петр Николаевич (КП) (044) 255-26-03; (044) 255-30-15;  (приемн.)  факс: (044) 255-25-13; [email protected].

        

         __________________________________________________________________

 

Оперативная информация

о принятии 23 сентября 2011 года
Закона 8507 «Про документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України»

 

 

1. Выписка из текста законопректа №8507

«Про документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України», представленного для рассмотрения в ВР Украины 23 сентября 2011 года


 

Розділ ІІ. документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України

...

Стаття 11. Оформлення, видача, обмін, продовження строку дії, надання, пересилання, вилучення, повернення державі, знищення документів

 

1. Оформлення, видача, обмін, переоформлення, продовження строку дії документів (у тому числі для осіб, які не досягли шістнадцятирічного віку, осіб з фізичними вадами, недієздатних та обмежено дієздатних осіб), їх пересилання, вилучення, повернення державі та знищення відбуваються у порядку та у спосіб, встановлені Кабінетом Міністрів України, якщо інше не передбачено цим Законом.

Для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовляються від внесення інформації до безконтактного електронного носія інформації, що імплантований у відповідні бланки документів, оформлення і видача таких документів здійснюється у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України для даної категорії осіб...

[Коммментарий: мы «відмовляємося» не «від внесення інформації» в чип, а от документов с чипом, содержащим антихристову символику - это принципиальная разница.  Здесь закладывается основание для очередного лукавого хода по отношению к верующим. ...Что будет «встановлено» КМ, покрыто мраком... - ТСШ].

 

Стаття 12. Паспортна картка

 

1. Паспортна картка є документом, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України на території України.

2. Кожен громадянин України незалежно від віку зобов'язаний отримати паспортну картку у порядку, визначеному цим Законом.

3.                  Оформлення паспортної картки провадиться всім особам, починаючи з народження та незалежно від віку, на кожні десять років.

4.                  Паспортна картка виготовляється у формі картки, що містить безконтактний електронний носій інформації....

 

Стаття 20. Соціальне посвідчення

2. Соціальне посвідчення виготовляється у формі картки, що містить безконтактний електронний носій інформації.

...Соціальне посвідчення містить безконтактний електронний носій інформації, на який записується персональна інформація про пред'явника документа, у тому числі біометричні дані. На електронному носії активуються соціальний та платіжний додатки. Платіжний додаток активується виключно за бажанням особи...

 

Стаття 21. Посвідчення застрахованої особи

...2. Посвідчення застрахованої особи виготовляється у формі картки, що містить безконтактний електронний носій інформації.

На лицьовій стороні посвідчення застрахованої особи інформація розміщується в такій послідовності:

назва держави;

орган уповноваженого суб'єкта;

назва документа;

номер документа;

ім'я особи;

...Номер посвідчення застрахованої особи повинен збігатися з ідентифікаційним номером платника податків та інших обов'язкових платежів [То есть «номер документа» является «ідентифікаційним номером» человека и признается более важной информацией, чем «ім'я особи», потому что записан перед именем].

...

Розділ ІV. ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

1. Цей Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

2. Внести зміни до таких законодавчих актів України:

 

...13) у Податковому кодексі України (Відомості Верховної Ради України, 2011 р., NN 13-17, ст.112):

друге та третє речення абзацу третього пункту 63.6. статті 63 замінити реченнями такого змісту: "У безконтактному електронному носії паспортної картки чи паспорта громадянина України зазначених осіб робиться відповідний запис про наявність у них права здійснювати будь-які платежі за номером паспортної картки або серією та номером паспорта громадянина України. Порядок внесення запису визначається Законом України "Про документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України" та Кабінетом Міністрів України. Внесення запису до документів осіб, які через свої релігійні переконання, або інші переконання відмовляються від внесення інформації до безконтактного електронного носія інформації, що імплантований у відповідні бланки документів чи паспорта громадянина України, здійснюється у порядку встановленому Кабінетом Міністрів України";

у пункті 63.7. ст. 63 слова «серію та номер паспорта» замінити словами «серію та номер паспорта громадянина України чи номер паспортної картки»

...

Розділ V. ПЕРЕХІДНІ ПОЛОЖЕННЯ

 

1. Документи, що підтверджують громадянство, посвідчують особу чи її спеціальний статус, видані до набрання чинності цим Законом, є чинними до закінчення строку їх дії та не підлягають обов'язковій заміні [Здесь не надо возлагать излишние надежды на то, что нам дадут дожить по старым паспортам. Во-первых, эта норма входит в конфликт с другими нормами этого же законопроекта,а во-вторых, собираются в ближайшее время вводить повсеместно безналичный расчет. Для этого они скорее всего примут «зміни до цього закону» и отменят эту статью]. 

Посвідчення водія, що були видані з використанням зразка бланка затвердженого органом виконавчої влади Союзу Радянських Соціалістичних Республік, припиняють свою дію з 1 січня 2014 року.

2. Паспорт громадянина України видається до 01січня 2012 року.

Паспортні картки в обов'язковому порядку отримуються громадянами, народженими після 31 грудня 2011 року [а Коновалюк - главный лоббист этого закона написал на обращении верующих с просьбой оставить верующим старые паспорта крупно и жирно написал: «Враньё! Только по личному желанию»?]

____________________________

 

 

2. Из стенограммы заседания народных депутатов

23 сентября 2011 года:

ЗАРУБІНСЬКИЙ О.О.

Шановні колеги і ті, хто зараз слухає цей, дійсно, важливий законопроект, надзвичайно важливий! Я хочу сказати одну річ. Ми бачили з вами демонстрація або пікети певних релігійних громад з вимогою дати їм можливість не підпадати під дію цього закону.

Я не думаю, що нам треба дискутувати є під цим підгрунтя чи ні, навіть зважаючи на висновки патріархів з приводу того, що ніде такого нема: ні в Біблії, ні так далі. Але я не думаю, що це  предмет дискусії. І тому я особисто вніс поправку і члени комітету підтримали  її, ми її включили, це поправка 24-а, вона врахована, і в Перехідних положеннях я її зачитаю.

"Для осіб, які через свої релігійні або інші переконання, відмовляються від внесення інформації до безконтактного електронного носія інформації, що імплантовані у відповідні бланки документів, оформлення і видача таких документів здійснюється в порядку, встановленому  Кабінетом Міністрів України для даної категорії осіб". Таким чином, жодних релігійних  уподобань цей закон порушувати не може...

КЛЮЧКОВСЬКИЙ Ю.Б.

Шановні колеги, я не буду говорити про релігійні мотиви, хоча не можна не згадати про те, що є спеціальне рішення синоду московської православної церкви, яка стверджує, що тут немає жодних розходжень з релігією і в Росії ніхто не має права відмовитися від такого цифрування. Однак я маю застереження проти слова "та інші". Є рішення Конституційного суду з приводу вживання слова "та інші" в інших контекстах. Воно забороняє такі речі, тому що це знищує юридичну визначеність.

ГОЛОВУЮЧИЙ. Правильно.

КЛЮЧКОВСЬКИЙ Ю.Б. Отже, я пропоную "та інші" виключити, а вже релігійні будемо якось жити...

ГОЛОВУЮЧИЙ. Шановні колеги, нам потрібно проголосувати. І тут абсолютно є логіка, бо всі інші зразу стовідсотково стануть без ідентифікаційних кодів.

ЗАРУБІНСЬКИЙ О.О. Ви праві.

ГОЛОВУЮЧИЙ. Давайте зафіксуємо: "для осіб, які через свої релігійні переконання" і далі за текстом, а словосполучення "або інші" вилучимо.

ЗАРУБІНСЬКИЙ О.О. Да.

ГОЛОВУЮЧИЙ. Я ставлю, поставлю цю пропозицію на голосування, прошу підтримати.

ЗАРУБІНСЬКИЙ О.О. За.

ГОЛОВУЮЧИЙ. Прошу голосувати.

11:05:54

За-293

Рішення прийнято.

...

ГОЛОВУЮЧИЙ. ...Прошу голосувати за прийняття в другому читанні і в цілому як закон проект Закону про документи, що  посвідчують особу та підтверджують громадянство України. Реєстраційний номер 8507, прошу голосувати.

11:07:01

За-257

Закон прийнято.

Шановні колеги, ми, практично, прийняли всі рішення, які необхідні для того. щоб просунути процес щодо безвізового режиму у практичну площину, я маю на увазі, щоб підписувати відповідні угоди з Європейським Союзом.

______________________________________________________

Із Зауваження Головного юридичного управління

до проекту Закону України «Про документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України» (реєстраційний № 8507)

У Головному юридичному управлінні в межах відведеного часу (законопроект подано до управління 22 вересня 2011 року о 15.30) розглянуто підготовлений до другого читання Комітетом з питань прав людини, національних меншин та міжнаціональних відносин.

...Як вбачається з пояснювальної записки до законопроекту, його розроблено з метою виконання прийнятих Президентом України рішень щодо створення умов для запровадження безвізового режиму короткострокових поїздок громадян України до держав - членів Європейського Союзу. З цією метою 22 квітня 2011 року затверджено План дій щодо лібералізації Європейським Союзом візового режиму для України, як передумова для отримання Україною лібералізованого візового режиму з країнами ЄС, що передбачає одним із першочергових заходів прийняття законодавчих актів щодо запровадження документів України для виїзду за кордон з електронним носієм біометричної інформації відповідно до стандартів Міжнародної організації цивільної авіації (ІCАО)... Проте, поданим законопроектом окрім відповідних питань, пропонується врегулювати відносини у сфері оформлення та видачі документів, що посвідчують певні права особи та її спеціальний статус (наприклад, соціальне посвідчення, посвідчення водія, посвідчення пенсіонера, «посвідчення особи з інвалідністю»), а також вимоги до бланків цих документів [То есть от Украины НЕ ТРЕБОВАЛИ, чтобы она вводила для своих граждан  документы с чипами для пользования внутри страны! И не могли требовать, потому что это уже вмешательство во внутренние дела государства - прим. ТСШ].

 

Примерные тексты телеграмм против закона 8507

 

Примерные тексты телеграмм против закона 8507


 
Вернуться      Вверх страницы

Поделиться:


 
 

 
   
 
 Распечатать
 
 



   
Апрель 2019 (12)
Март 2019 (1)
Декабрь 2018 (1)
Ноябрь 2018 (1)
Сентябрь 2018 (1)
Июль 2018 (2)

   
«    Апрель 2019    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  

   


Крестный ход под звездой Богородицы (2008г.)



МЕЖДУНАРОДНЫЙ КРЕСТНЫЙ ХОД (2009г.)


Главная страница |