Сделать стартовой      Мобильная версия сайта
         
       
Главная
» Новости
» Новороссия
» Религия
» Казачество
» Политика
» Экуменизм
» Ювенальная юстиция
» Крестный ход
» Общество
» История
» Сетевая глобализация
» За царя!
» Армия и флот
» НАТО - нет!
» Здоровье
» Выживание
» Книги, фильмы
» Карта сайта
» Полезные сайты
» Юридические документы
Публикации
Публикации
Публикации
Публикации


   



Память народа - крупнейший в мире интернет–портал подлинных документов о Второй мировой войне


Под Державным Покровом Пречистой

Спрут. реж. Галина Царева

Святой батюшка Иона. Фильм 2 - Духовный отец

Святой батюшка Иона. Фильм 1 - Путь к Богу

Времена Донбасса. Сара Реджинелла. HD. РУССКИЙ ПЕРЕВОД

Автокефалия - за и против

Гении и Злодеи уходящей Эпохи

Новый мировой порядок и ювеналка в России

Oткуда идут деньги


материалы для канонизации А.В. Суворова
  Религия : Возлюбленные о Господе нашем Иисусе Христе братья и сестры!  
 

По данным официального сайта Верховной Рады Украины (далее - ВР) второе чтение законопроекта №8507 «О документах, удостоверяющих личность и подтверждающих гражданство Украины» было расписано на пленарную неделю ВРУ с 4 по 7 октября 2011 года. Как оказалось, после 8 сентября законопроект был временно возвращен в один из комитететов ВР для доработки ко второму чтению. 20 сентября состоялась акция протеста афганцев и чернобыльцев против отмены льгот, кульминацией которой стал штурм украинского парламента. А утром 23 сентября народные депутаты внепланово приняли во втором чтении законопроект 8507. Получается, что сотни тысяч писем, которые верующие направляли в Верховную Раду Украины, никто не читал и не анализировал. Нормы в отношении верующих, введенные перед вторым чтением в текст законопроекта, продолжают то лукавство, которое было заложено в Налоговом кодексе. Несмотря на требования ЕС ввести в действие документы с электронным ностителем (чипом) только для загранпоездок, такие документы вводят и внутри страны. Это и паспортная карточка с рождения, и водительское, пенсионное, инвалидное, страховое удостоверение. К слову, с 1 января 2012 года собираются повсеместно вводить безналичный расчет по карточкам (газета "Хрещатик" 20.09.2011 "Готівка не потрібна"). На подписание Закона Президентом отводится 15 дней. Посовещавшись, инициативная группа приняла решение о том, что   верующим со всей Украины необходимо собраться на молитвенное стояние у Верховной Рады Украины во вторник 4 октября 2011 года к 9 часам утра (первый рабочий день пленарной недели). С 9.00 до 11.00 - у Верховной Рады.

В 11.00 идти Крестным ходом к Администрации Президента с требованием ветировать закон 8507 в части внутригосударственных документов и отменить принудительную нумерацию граждан, не желающих ее принимать. У Администрации Президента - до 13.00. В 13.00 возвращаться Крестным ходом к Верховной Раде.

Просим с пониманием отнестись к тому, что нет среди нас одного крепкого организатора. Каждый из инициативной группы по благословению духовников с упованием на покровительство Пресвятой Богородицы и помощь Божию вносит свою скромную лепту. На примере того, как сплоченно стояли у ВР афганцы и чернобыльцы, призываем вас не рассеиваться по парку, а всем как один стоять плечом к плечу. Да, это трудно, но, очень возможно, что впереди нас и наших детей ждут трудности другого порядка. Афганцы и чернобыльцы сказали, что не уйдут, пока положительно не решится их вопрос. Последствия небрежного подписания законопроекта 8507 не для всех явные, но гораздо более серьезные. Берите с собой спальные мешки, теплые вещи, еду. Кто может, хорошо бы остаться до 5-го, 6-го сентября. А кто может, оставайтесь, поддержите нескольких молитвенников, которые уже больше года в любую погоду стоят у ВР и сменяют друг друга для непрерывной молитвы пред чудотворными иконами Пресвятой Заступницы нашей Владычицы Богородицы «Призри на смирение» и «Табынской». Просьба представителям инициативных верующих от каждого региона подойти к Николаю из инициативной группы (тел. 067 887 2276 ) и оставить у него свои координаты.

 

Господи, помилуй и спаси нас грешных!

С любовью о Христе Иисусе

инициативная группа  (тел. 067 887 2276; (056)728-28-38; 067 792 6400; 098 090 0893)

 

 

 

ПРАВОСЛАВНЫЕ 
БЬЮТ  В  НАБАТ!

 

     Заложенные в Налоговом кодексе Украины основы для втягивания нашего Отечества во всеобщий электронный концлагерь получили свое развитие: 23 сентября 2011 года Верховная Рада Украины во втором чтении приняла Закон №8507 «О документах, удостоверяющих личность и подтверждающих гражданство Украины». 

      Всем гражданам нашей страны, начиная от рождения, без права выбора принудительно навязывают документы для пользования не только в загранпоездках (как того требует ЕС), но и внутри страны, с электронным носителем информации (чипом, в котором в виде штрих-кодового начертания с антихристовой символикой будет записан идентификационный номер человека) и биометрическими данными (отпечатками пальцев, биометрией лица и т. д.).

      На законодательном уровне человек - высшее творение Божие - низводится до пронумерованной вещи или скотины. Нарушена презумция невиновности - узаконивается отношение к человеку как к преступнику

      Призываем срочно отсылать Президенту телеграммы с просьбой дать возможность верующим жить без идентификационных номеров, пользоваться действующим паспортом и другими внутренними документами, ветировать нормы закона 8507 о внутренних документах с электронным носителем и биометрией.    

4 октября в 9.00
собираемся на молитвенное стояние 
у Верховной Рады Украины.

 

Яко с нами Бог!

 

 

 

8507 від 13.05.2011

Текст законопроекту до другого читання 23.09.2011

 

Проект

(Тираж 23.09.2011)

 

ЗАКОН   УКРАЇНИ

 

Про документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України

 

 

Розділ І. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

 

...Стаття 2. Законодавство про інформацію, яка наводиться у документах, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України

 

...2. Якщо міжнародним договором, згода на обов'язковість якого надана Верховною Радою України, встановлено інші правила, ніж ті, що містяться у цьому Законі, застосовуються правила міжнародного договору.

 

...Розділ ІІ. документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України

 

Стаття 8. Назва та види документів

 

1. Документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус відповідно до їх функціонального призначення поділяються на:

1) документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України:

паспортна картка;

паспорт громадянина України для виїзду за кордон;

...2) документи, що посвідчують особу та її спеціальний статус:

соціальне посвідчення;

посвідчення застрахованої особи;

пенсійне посвідчення;

посвідчення особи з інвалідністю;

посвідчення водія;

...2. Документи, передбачені цією статтею, є власністю України.

 

Стаття 9. Форма та опис документів

 

...3. У випадках, встановлених законами України, у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, до документа може вноситися додаткова змінна інформація, а саме: про місце реєстрації, про сімейний стан, про відмову від прийняття реєстраційного номеру облікової картки платника податків, про видачу приватизаційних паперів, додаткові біометричні дані, щодо забезпечення захисту інформації на безконтактному електронному носії тощо.

4. Документи у формі книжечки на всіх паперових сторінках та на нижній частині обкладинки повинні мати серію та номер документа, виконані за технологією лазерної перфорації.

 

...Стаття 10. Вимоги до бланків документів та їх форми

 

1. Бланки документів є документами суворого обліку, виготовляються відповідно до вимог ІСАО, державних (національних) та міжнародних стандартів підприємствами, які мають ліцензію на відповідний вид господарської діяльності, і повинні мати ступінь захисту, що унеможливлює їх підроблення.

...5. Бланки документів, в які імплантовані безконтактні електронні носії інформації для внесення біометричних даних та іншої інформації про особу, мають бути виконані багатокомпонентним захисним друком, містити символ електронного документа, інформацію про підприємство, на якому виготовлено бланк документа, зображення малого Державного Герба України та бути пронумеровані згідно з вимогами законодавства України.

6. Бланки документів у формі картки виготовляються з полімерних матеріалів, які за фізичними характеристиками підлягають лазерній персоналізації і гравіюванню відповідно до державних (національних) та міжнародних стандартів, і повинні містити безконтактний електронний носій інформації та номер бланка відповідно до вимог ІСАО.

 

...Стаття 11. Оформлення, видача, обмін, продовження строку дії, надання, пересилання, вилучення, повернення державі, знищення документів

 

1. Оформлення, видача, обмін, переоформлення, продовження строку дії документів (у тому числі для осіб, які не досягли шістнадцятирічного віку, осіб з фізичними вадами, недієздатних та обмежено дієздатних осіб), їх пересилання, вилучення, повернення державі та знищення відбуваються у порядку та у спосіб, встановлені Кабінетом Міністрів України, якщо інше не передбачено цим Законом.

Для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовляються від внесення інформації до безконтактного електронного носія інформації, що імплантований у відповідні бланки документів, оформлення і видача таких документів здійснюється у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України для даної категорії осіб...

 

...Стаття 12. Паспортна картка

 

1. Паспортна картка є документом, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України на території України.

2. Кожен громадянин України незалежно від віку зобов'язаний отримати паспортну картку у порядку, визначеному цим Законом.

3. Оформлення паспортної картки провадиться всім особам, починаючи з народження та незалежно від віку, на кожні десять років.

4. Паспортна картка виготовляється у формі картки, що містить безконтактний електронний носій інформації.

5. Оформлення і видача паспортних карток здійснюються уповноваженим органом або його територіальними підрозділами.

6. У разі втрати паспортної картки або закінчення строку її дії під час перебування громадянина в Україні оформлення та видача йому паспортної картки здійснюється уповноваженим органом або його територіальним підрозділом, а під час перебування за кордоном - ЗДУ.

7. Паспортна картка видається не пізніше, ніж через тридцять календарних днів з дня оформлення заяви-анкети на її отримання або не пізніше, ніж через десять робочих днів з дня оформлення заяви-анкети на її термінове отримання.

8. До паспортної картки вноситься така інформація:

назва держави;

назва документа;

тип документа;

код держави;

номер документа;

ім'я особи;

громадянство;

дата народження;

порядковий номер запису в ДІС;

стать;

місце народження;

дата видачі документа;

орган, що видав документ (код);

дата закінчення строку дії документа;

відцифрований образ особи;

відцифрований підпис особи.

9. Паспортна картка містить напис українською мовою "Паспортна картка є власністю України".

 

...Стаття 20. Соціальне посвідчення

 

1. Соціальне посвідчення є документом, що посвідчує особу та її спеціальний статус у частині підтвердження факту надання їй певних соціальних пільг, послуг, витрат та інших соціальних гарантій.

2. Соціальне посвідчення виготовляється у формі картки, що містить безконтактний електронний носій інформації.

...Соціальне посвідчення містить безконтактний електронний носій інформації, на який записується персональна інформація про пред'явника документа, у тому числі біометричні дані. На електронному носії активуються соціальний та платіжний додатки. Платіжний додаток активується виключно за бажанням особи.

...5. Соціальне посвідчення є безстроковим.

 

Стаття 21. Посвідчення застрахованої особи

 

...2. Посвідчення застрахованої особи виготовляється у формі картки, що містить безконтактний електронний носій інформації.

На лицьовій стороні посвідчення застрахованої особи інформація розміщується в такій послідовності:

назва держави;

орган уповноваженого суб'єкта;

назва документа;

номер документа;

ім'я особи;

...Номер посвідчення застрахованої особи повинен збігатися з ідентифікаційним номером платника податків та інших обов'язкових платежів.

...4. Посвідчення застрахованої особи є безстроковим.

 

Стаття 22. Пенсійне посвідчення

...Стаття 23. Посвідчення особи з інвалідністю

...Стаття 24. Посвідчення водія

 

...Розділ ІІІ. Державна інформаційна система РЕЄСТРАЦІЙНОГО обліку фізичних осіб та їх документування

...4. Головний розпорядник ДІС через уповноважений орган виконує:

...організацію розроблення, оформлення та подання на затвердження технічного опису і зразків документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України;

 

...Стаття 39. Порядок ведення ДІС

 

1. Внесення інформації до ДІС здійснюється ...

У разі якщо інформація про особу вноситься до ДІС вперше, автоматично формується порядковий номер запису в ДІС та фіксується час, дата та відомості про особу, яка оформила заяву-анкету (в електронній формі).

 

...Розділ ІV. ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

 

1. Цей Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

2. Внести зміни до таких законодавчих актів України:

 

...13) у Податковому кодексі України (Відомості Верховної Ради України, 2011 р., NN 13-17, ст.112):

друге та третє речення абзацу третього пункту 63.6. статті 63 замінити реченнями такого змісту: "У безконтактному електронному носії паспортної картки чи паспорта громадянина України зазначених осіб робиться відповідний запис про наявність у них права здійснювати будь-які платежі за номером паспортної картки або серією та номером паспорта громадянина України. Порядок внесення запису визначається Законом України "Про документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України" та Кабінетом Міністрів України. Внесення запису до документів осіб, які через свої релігійні переконання, або інші переконання відмовляються від внесення інформації до безконтактного електронного носія інформації, що імплантований у відповідні бланки документів чи паспорта громадянина України, здійснюється у порядку встановленому Кабінетом Міністрів України";

у пункті 63.7. ст. 63 слова «серію та номер паспорта» замінити словами «серію та номер паспорта громадянина України чи номер паспортної картки»;

у статті 70:

пункт 70.10 викласти в такій редакції:

"70.10. У безконтактному електронному носії паспортної картки чи паспорті громадянина України на прохання такої особи можуть бути внесені дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру. Порядок внесення запису визначається законом "Про документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України" та Кабінетом Міністрів України";

у пункті 70.11 слова "відмітки до паспорта" замінити словами "відмітки до паспорта громадянина України чи відповідного запису в електронний безконтактний носій паспортної картки";

...у тексті Кодексу:

слова "і мають відмітку у паспорті" замінити словами "і мають відмітку у паспорті громадянина України чи відповідний запис у безконтактному електронному носії паспортної картки";

...27) у Законі України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" (Відомості Верховної Ради України, 2003 р., N 31-32, ст.263; 2006 р. N 37, ст. 310; 2011 р., N 10, ст. 67):

у частині четвертій статті 42:

...в абзаці другому слова "сторінки паспорта з відповідною відміткою" замінити словами "паспортну картку з відповідним записом в електронному безконтактному носії чи сторінки паспорта громадянина України з відповідною відміткою";

...31) у Законі України "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні" (Відомості Верховної Ради України, 2004 р., N 15, ст. 232; 2011 р., N 23, ст. 160):

...у статті 6: у частині другій:

в абзаці другому:

...слова "подають заяву" замінити словами "подають заяву-анкету за встановленою формою", а слова "уповноваженого органу" замінити словами "органу реєстрації за місцем проживання особи";

...35) у Декреті Кабінету Міністрів України від 21 січня 1993 року N 7-93 "Про державне мито" (Відомості Верховної Ради України, 1993 р., N 13, ст.113 із наступними змінами):

...у частині першій статті 4:

у пункті 17 слова "паспорта громадянина України" замінити словами "паспортної картки чи паспорта громадяни на України" та доповнити словами "батьки новонароджених дітей - при отриманні на дитину паспортної картки";

...4. Кабінету Міністрів України протягом трьох місяців з дня набрання чинності цим Законом:

підготувати та подати на розгляд Верховної Ради України пропозиції щодо приведення законодавчих актів України у відповідність із цим Законом

прийняти нормативно-правові акти, необхідні для реалізації цього Закону;

привести свої нормативно-правові акти у відповідність з цим Законом;

забезпечити перегляд і скасування міністерствами, іншими органами виконавчої влади України їх нормативно-правових актів, що суперечать цьому Закону;

забезпечити приведення міністерствами, іншими органами виконавчої влади України їхніх нормативно-правових актів у відповідність з цим Законом.

 

Розділ V. ПЕРЕХІДНІ ПОЛОЖЕННЯ

 

1. Документи, що підтверджують громадянство, посвідчують особу чи її спеціальний статус, видані до набрання чинності цим Законом, є чинними до закінчення строку їх дії та не підлягають обов'язковій заміні.

Посвідчення водія, що були видані з використанням зразка бланка затвердженого органом виконавчої влади Союзу Радянських Соціалістичних Республік, припиняють свою дію з 1 січня 2014 року.

2. Паспорт громадянина України видається до 01січня 2012 року.

Паспортні картки в обов'язковому порядку отримуються громадянами, народженими після 31 грудня 2011 року.


 
Вернуться      Вверх страницы

Поделиться:


 
 

 
   
 
 Распечатать
 
 



   
Апрель 2019 (12)
Март 2019 (1)
Декабрь 2018 (1)
Ноябрь 2018 (1)
Сентябрь 2018 (1)
Июль 2018 (2)

   
«    Апрель 2019    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  

   


Крестный ход под звездой Богородицы (2008г.)



МЕЖДУНАРОДНЫЙ КРЕСТНЫЙ ХОД (2009г.)


Главная страница |