Добавить в избранное    Сделать стартовой   Обратная связь   Мобильная версия сайта
         


Войти | Регистрация
       
Главная
» Новости
» Новороссия
» Православие
» Казачество
» Политика
» Экуменизм
» Ювенальная юстиция
» Крестный ход
» Общество
» История
» Сетевая глобализация
» За царя!
» Армия и флот
» НАТО - нет!
» Здоровье
» Выживание
» Книги, фильмы
» Карта сайта
» Полезные сайты
» Юридические документы
Публикации
Публикации
Публикации
Публикации

   
   


Память народа - крупнейший в мире интернет–портал подлинных документов о Второй мировой войне


Под Державным Покровом Пречистой

Спрут. реж. Галина Царева

Святой батюшка Иона. Фильм 2 - Духовный отец

Святой батюшка Иона. Фильм 1 - Путь к Богу

Времена Донбасса. Сара Реджинелла. HD. РУССКИЙ ПЕРЕВОД

Автокефалия - за и против

Гении и Злодеи уходящей Эпохи

Новый мировой порядок и ювеналка в России

Oткуда идут деньги


материалы для канонизации А.В. Суворова
  Юридические документы : Образец заявления об отказе в согласии на сбор персональных данных в детсаде или школе  
 

Керівнику дитячого закладу

 

                                                                 Заявниця:

                                                                 ______________________

 

Представник заявниці:

ТОВ «Адвокат-Поділля»,

юридичний консультант Денисов О.С.

(095) 469 97 54; (044) 417-40-04

www.protiktor.com

 

ЗАЯВА

В порядку Закону України «Про звернення громадян»

Закону України «Про захист персональних даних»

 

Враховуючи вимоги співробітників Вашого закладу надати згоду на обробку персональних даних щодо мене та моїх дітей я звернулась за консультацією до юридичної фірми «Адвокат-Поділля», із якою у мене укладено договір на юридичне обслуговування. Отримавши консультацію, я з`ясувала, що жодна особа не може бути примушена до надання персональних даних без її згоди. Юридичне обґрунтування моєї правової позиції наводиться нижче.

 

Відповідно до статті 32 Конституції України ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією України.Не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини. Рішення Конституційного Суду України у справі за конституційним поданням Жашківської районної ради Черкаської області щодо офіційного тлумачення положень частин першої, другої статті 32, частин другої, третьої статті 34 Конституції України

Згідно із рішенням Конституційного Суду України N 2-рп/2012, 20.01.2012р.:

- інформацією про особисте та сімейне життя особи є будь-які відомості та/або дані про відносини немайнового та майнового характеру, обставини, події, стосунки тощо, пов’язані з особою та членами її сім’ї, за винятком передбаченої законами інформації, що стосується здійснення особою, яка займає посаду, пов’язану з виконанням функцій держави або органів місцевого самоврядування, посадових або службових повноважень. Така інформація про особу є конфіденційною;

- збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди державою, органами місцевого самоврядування, юридичними або фізичними особами є втручанням в її особисте та сімейне життя. Таке втручання допускається винятково у випадках, визначених законом.

 

Згідно із статтею 6 Закону України «Про захист персоанльних даних» недопускається збір даних про особу без її згоди.

Незаконний збір даних про особу тягне відповідальність згідно чинного законодавства:

Стаття 182 Кримінального кодексу України: Порушення недоторканності приватного життя

1. Незаконне збирання, зберігання, використання, знищення, поширення конфіденційної інформації про особу або незаконна зміна такої інформації, крім випадків, передбачених іншими статтями цього Кодексу, -

караються штрафом від п'ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

2. Ті самі дії, вчинені повторно, або якщо вони заподіяли істотну шкоду охоронюваним законом правам, свободам та інтересам особи, -

караються арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

У зв`язку із викладеним,

ПРОШУ:

1. Врахувати, що я не надаю згоди на збір та обробку персональних даних, що збираються без моєї письмової згоди, у тому числі стосовно моїх дітей.

2. Повідомляю Вас про те, що я згодна на зберігання Вашим закладом персональних даних про мене та моїх дітей лише у паперовому вигляді (без включення їх до будь-яких електронних реєстрів) та не погоджуюсь на передачу персональних даних про мене та моїх дітей будь-яким особам, у тому числі державним установам та організаціям.

3. У випадку порушення моїх прав та подальших вимог надати письмову згоду я буду вимушена звернутись до правоохоронних органів та суду із вимогами про порушення кримінальної справи за фактом незаконного збору персональних даних про мене та мою родину. 

 


 
Вернуться      Вверх страницы

Поделиться:




 
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

 
 
  • Российское фэнтези — увлекательно и необычно
  • МВД собирает на школьников досье с отпечатками пальцев и образцами волос
  • Пакет заявлений "про ненадання згоди на збір та обробку персональних даних"
  • БИОПАСПОРТ - ЭТО ПИСЬМЕННОЕ СОГЛАСИЕ НА ПРИНЯТИЕ НАЧЕРТАНИЯ.
  • Образцы заявлений отказа на сбор персональных данных
  • Наступление ювенального фашизма продолжается - в Украине собираются ввести ювенальную милицию
  • Украина: для всех от кого на работе требуют заявление на сбор и обработку персональных данных
  • Присвоение ИНН детям незаконно. Образцы заявлений за детей
  • Всеукраинская акция защиты своих прав и свободы своих религиозных убеждений
  • Янукович ветировал закон о биометрических паспортах
  • Биометрические паспорта по-украински
  • Если закон о введении биометрических паспортов вступит в силу, гражданам придется платить за обмен десятков документов
  • Возлюбленные о Господе нашем Иисусе Христе братья и сестры!
  • Примерные тексты телеграмм против закона 8507
  • ОБРАЩЕНИЕ Относительно законопроектов № 8178 и № 8507
  • Решается вопрос по цифровым идентификаторам личности
  • СОДДОМ И ГОМОРРА!
  • Предложения президента к Налоговому кодексу Украины
  • Рада приняла Налоговый кодекс
  • Мэр Ужгорода Сергей Ратушняк дал подписку о невыезде
  • УСТАВ. Межрегиональный Союз "Войско Верных Казаков Черноморских"
  •  
     
    Комментарии (0)  Распечатать
     
     

    Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
    Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

    Комментарии:

    Оставить комментарий

       
    Сентябрь 2017 (4)
    Август 2017 (6)
    Июль 2017 (17)
    Июнь 2017 (14)
    Май 2017 (25)
    Апрель 2017 (25)

       
    «    Сентябрь 2017    »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 

       


    Крестный ход под звездой Богородицы (2008г.)



    МЕЖДУНАРОДНЫЙ КРЕСТНЫЙ ХОД (2009г.)

    Loading...
       
    Достаточно ли программ, посвященных религиозной проблематике, на ТВ и радио?

    Нет
    Да
    Затрудняюсь ответить

       
    Главная страница | RSS | Контакты