Сделать стартовой      Мобильная версия сайта
         
       
Главная
» Новости
» Новороссия
» Религия
» Казачество
» Политика
» Экуменизм
» Ювенальная юстиция
» Крестный ход
» Общество
» История
» Сетевая глобализация
» За царя!
» Армия и флот
» НАТО - нет!
» Здоровье
» Выживание
» Книги, фильмы
» Карта сайта
» Полезные сайты
» Юридические документы
Публикации
Публикации
Публикации
Публикации


   



Память народа - крупнейший в мире интернет–портал подлинных документов о Второй мировой войне


Под Державным Покровом Пречистой

Спрут. реж. Галина Царева

Святой батюшка Иона. Фильм 2 - Духовный отец

Святой батюшка Иона. Фильм 1 - Путь к Богу

Времена Донбасса. Сара Реджинелла. HD. РУССКИЙ ПЕРЕВОД

Автокефалия - за и против

Гении и Злодеи уходящей Эпохи

Новый мировой порядок и ювеналка в России

Oткуда идут деньги


материалы для канонизации А.В. Суворова
  Общество : 17 января в центре Киева состоялся совершенно неожиданный пикет.  
 

17 января в центре Киева состоялся совершенно неожиданный пикет. Если пикетирование Кабмина, Верховной Рады, или министерств является приевшейся банальностью, то протесты под офисом главного омбудсмена Украины Нины Карпачевой – дело новое. Обычно к Карпачевой приходили с благодарностями.

А сегодня ряд православно-патриотических активистов, во главе с руководством ОО «Православный выбор» обвиняют заместителя Карпачевой Василия Терещука в незаконном использовании служебного положения для … борьбы с христианством. Как стало известно «Новому региону», Терещук является лидером небольшой, но весьма активной «Организации марксистов». Православные активисты, собравшиеся возле офиса Карпачевой, в количестве около ста человек, обвинили Терещука в том, что он инспирировал незаконные массовые акции против строительства новых храмов в городе Киеве, в т.ч. – прямые нападения на их строителей. Причем погромщиков из милиции вызволял он сам, размахивая перед правоохранителями удостоверением одного из руководителей аппарат Уполномоченного Верховной Рады по правам человека.

Это, по словам участников пикета, происходило на улице Уманской. Также он препятствовал имеющим все разрешения на строительство храмов христианам на улице Олеся Гончара, и в ряде других районов Киева. Участники митинга пообещали продолжать свои акции до тех пор, пока главный марксист Украины Терещук не будет уволен с работы.

17 января в центре Киева состоялся совершенно неожиданный пикет.
17 января в центре Киева состоялся совершенно неожиданный пикет.
17 января в центре Киева состоялся совершенно неожиданный пикет.

Протестующие оставили обращение к Карпачевой, где, в частности, отметили:

 

«Вельшановна Ніно Іванівно!

 

….Один із Ваших заступників, Василь Васильович Терещук, очолює так звану «Організацію марксистів». Він є носієм абсолютно маргінальних для України поглядів: войовничого безбожництва, «світової революції», та тому подібного покритого нафталіном ідеологічного хламу. У місті Києві такі погляди навряд чи розділяє і півпроцента населення, про що свідчать, зокрема, і результати виборів різного рівня. Це, власне кажучи, можна було б вважати його особистою справою, якби він не намагався втілити свої маргінальні погляди в життя з допомогою Вашого відомства, шановна Ніно Іванівно.

 

 Адже Василь Терещук – ініціатор, або співучасник всіх погромів православних храмів та незаконних масових акцій проти їх будівництва у місті Києві за останні роки. …Активісти – безбожники замішані навіть в підпалі храму на вулиці Уманській, причому для більшого ефекту активісти «Організації марксистів» залучили до погрому навіть своїх колег з Росії – таких же войовничих лівих маргіналів, як і вони самі. Тоді на них відкрили кримінальну справу. Але винні уникнули  відповідальності, адже їх захищав Ваш заступник Терещук від імені Вашого відомства. Навряд чи «право» погрому та підпалу з боку радикальних молодчиків відноситься до царини прав людини. …

…Ми, віруючі люди, з огидою ставимось до поглядів головного марксиста України Василя Терещука, який в останні роки не тільки гнав християн, але й активно співробітничав з організаціями сексуальних збоченців, наприклад, організував разом з ними рік назад спільну акцію «Антийолка», де висував вимоги щодо їх «прав». Статті ж самого Терещука написані такою мовою ненависті та крайньої нетерпимості до наших релігійних поглядів, що явно потребують перевірки правоохоронними органами на предмет екстремізму.

 

Однак ми, при цьому, не організовуємо напади на офіс та оселю Терещука. Хоча віруючих в Києві настільки багато, що якби кожен з нас просто плюнув у цю жалюгідну жменьку марксистів, то вони б утопились.  Але ми – цивілізовані люди, на відміну від державного чиновника «таварища» Терещука, який використовує проти нас методи погромів та наклепів. Тому у боротьбі проти нього ми використовуємо лише своє законне право на мирний протест, на письмове звернення до всіх органів державної влади, від Верховної Ради, до Президента України, щоб ініціювати перевірку стану справ в апараті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини….. В Конституції України не написано, що Україна – це держава войовничого атеїзму, де державні службовці мають право громити церкви та незаконно заважати їх будівництву.  Навпаки, в перших рядках Конституції нашої держави говориться: «усвідомлюючи відповідальність перед Богом, власною совістю»… Отож, згідно Конституції України Бог є. І його присутність давно відчули деякі горезвісні політики-блюзніри. Ударом блискавки був убитий погромщик храмів екс-депутат Червоній, після тричі повтореного зносу Поклонного Хреста зненацька помер губернатор Криму  Джарти. 

 

Як православні християни, ми зовсім не хотіли б такої кончини для Василя Терещука.Сам Бог казав, що бажає, щоб «грішник навернувся від путі свого і живий був» (Єзекиїля 33:11). Тому вважаємо, що державного чиновника «товарища» Терещука потрібно звільнити з роботи, аби дати більше вільного часу, на вивчення Святого Письма, Тим більше, що його власні писання про Християнство вражають не лише блюзнірством, але й жахливим невіглаством та дурістю.

 

….Віднині, Ніно Іванівно, ми вимушені будемо постійно проводити наші масові акції протесту проти перебування на свої посаді Василя Терещука біля вікон Вашого офісу. Ми не тільки віруючі, але ще й громадяни України, і нам обридло спостерігати за діяльністю державного чиновника Василя Терещука, який незаконно перетворює апарат Уповноваженого з прав людини в знаряддя боротьби з християнством.

 

З повагою  учасники православно-патріотичної ходи


 
Вернуться      Вверх страницы

Поделиться:


 
 

 
   
 
 Распечатать
 
 



   
Апрель 2019 (7)
Март 2019 (1)
Декабрь 2018 (1)
Ноябрь 2018 (1)
Сентябрь 2018 (1)
Июль 2018 (2)

   
«    Апрель 2019    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  

   


Крестный ход под звездой Богородицы (2008г.)



МЕЖДУНАРОДНЫЙ КРЕСТНЫЙ ХОД (2009г.)


Главная страница |